AAA Games

Datamine Jumpa 8 Legends Baru Apex Legends!



Banyak tu hahaha. Tapi yeah ini lah yang dataminer dah terjumpa dalam ekspedisi datamine latest diorang dalam game Apex Legends. Dalam operasi datamine diorang, salah seorang telah mendapat “jackpot” di mana dia terjumpa info tentang kemungkinan Legends-Legends yang akan masuk nanti dalam game terhangat battle royale tu.

Setakat ni yang dijumpai ada 8 total Legends yang baru and hanya dua je yang dikenalpasti iaitu Wattson dan Octane macam article sebelum ni ada cakap kan pasal diorang dua ni. Nampaknya banyak jugak Respawn Entertainment ada plan untuk Apex Legends. Setakat ni Legends yang lain selain daripada Octane dan Wattson kita masih tak tau apa ability diorang so kita kena lah tunggu huhu.

Kalau korang pernah tengok concept skin baru untuk Pathfinder, korang kena tengok dekat hujung atas ada gambar yang menunjukkan salah seorang daripada Legends yang mungkin akan masuk dalam Apex Legends nanti. Tapi gempak jugak sebab dia ada theme macam cyberpunk ninja/samurai and dia ada pedang jugak tau and pedang tu katanya bukan untuk perhiasan je so expect lah kita boleh pakai pedang tu nanti hehe.

Process datamine ni masih berjalan lagi so sementara kita kena lah tunggu untuk sebarang update leak pasal game ni ye gais. Katanya jugak harini akan keluar Battle Pass Season 1 dan alang-alang sekali dengan Legends baru iaitu Octane so hehe until then korang sambung lah dapatkan title champion okay! Ciao~

P/s: Chop! Korang nak gi mana? Takyah lah susah-susah, RacunTech kan ada. Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST