AAA Games



Death Stranding Dah Critical Yang Amat!!

Haa, nampaknya Death Stranding ni dah masuk fasa critical dalam development ni beb! Critical macam mana tu? Haa ni E-jam nak cerita ni so korang continue baca okay?

Okay so, critical tu bukan maksudnya teruk atau nak pupus ke apa, tapi maksudnya dah dikira hampir siap lah dari segi development. Hideo Kojima tweet dalam account Twitter dia yang game ni sudah dalam fasa critical dan dia setiap hari main untuk check perjalanan gamenya. Diorang masih belum debug game tu so kita tak tau lagi lah part mana dah diorang dalam development game Death Stranding ni tapi yang semestinya dah dekat gais! Akhirnya kita boleh tengok lagi satu masterpiece daripada the legend Hideo Kojima tu sendiri.

racun-tech-death-stranding

Katanya “Sekarang ni kami tengah menghubungkan semua part dalam game tu. Tu sebab diorang tengah working dalam production, spesifikasi, dan masalah dalam game tu untuk menaikkan experience korang bila main game ni dan itulah pasal diorang cakap game ni dalam fasa critical.

Korang rasa game Death Stranding ni macam mana nanti? Adakah best? Macam Metal Gear Solid? Seram ke action ke haa itu kita tak tau tapi yang pasti ni genre sci fi. Jangan lupa jugak yang pasti Hideo Kojima ni memang pakar dalam membuat game dan kita akan tengok macam mana dengan game pertama studio baru dia iaitu Kojima Productions.


Sumber: comicbook/wwg

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam



Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST