Anime

Detective Pikachu Boleh Tengok Secara Full Di Youtube!

POKEMON DETECTIVE PIKACHU

Movie Detective Pikachu Penuh Dengan Aksi Gempak Dan Comedy!!

racun-tech-pokemon-detective-pikachu

Korang dah tengok Detective Pikachu ke belum ni?? Haa Detective Pikachu, cerita live action adaptation daripada Warner Bros. dah keluar! Tapi jangan ingat keluar dekat panggung wayang je, dekat Youtube pun dah keluar gais! Mesti korang tak caya dah keluar dekat Youtube kan? Cuba korang tengok video yang E-jam letak di bawah ni. Kita tengok betul ke tak betul yang movie Detective Pikachu ni dah keluar ke tak haa.

Korang Dah Kena Pika-Rolled!

See? Betul ke tak betul haaa. Betul-betul comel kan?? Haiyaa hahaha. Well lagipun siapa yang akan percaya movie baru je keluar dah keluar kat Youtube kan? Kalau keluar pun dalam bentuk recording tapi jangan buat gais, kita support movie industry dengan tengok kat wayang okayy. So dalam video di atas, korang boleh tengok yang Pikachu menari tanpa henti selama 100 minute. Untuk pengetahuan korang jugak, video ni dah jadi trending di Youtube (last check #6).

Kalau korang adalah seorang pengembara di alam maya, mungkin korang pernah dengar ayat “rickrolling”. “Rickrolling” ni sebenarnya datang daripada music video Rick Astley punya lagu Never Gonna Give You Up. Rickrolling ni adalah satu gurauan yang dikenakan dalam mana-mana video yang korang tunjuk dekat member then tiba-tiba keluar lagu Never Gonna Give You Up macam E-jam tunjuk di bawah ni.

So kiranya, korang dah kena Pika-Rolled hahaha. Tapi kalau korang nak marah pun tak guna jugak sebab cute lah Pikachu! Tak ke korang cair tengok dia senyum tu? Lagi-lagi kaki dia yang kecil tu comel je menari hahaha. So gais, adakah korang hyped untuk tengok Detective Pikachu? Yang penting, E-jam dah Rick (atau Pika?) Rolled korang okayy. Keep it classy and ciao~

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam

Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!