Racuntech Penang is currently close due to renovation until 1st September 2021. Dismiss
Pikachu

Detective Pikachu Sequel Dalam Production!?



What? Dalam production? Serius lah? Yeap ni serius weh. Walaupun Detective Pikachu yang pertama belum ditayangkan di mana-mana movie theater lagi, Legendary Entertainment iaitu yang buat movie ni dah dalam perancangan untuk sequel dan ambil Oren Uziel sebagai penulis skrip.

Oren Uziel dikenali dengan kerjanya iaitu 22 Jump Street yang terkenal dan movie-movie yang belum keluar lagi iaitu Sonic The Hedgehog dan Men In Black: International. Untuk sesiapa yang tak tau, movie ni mengisahkan Tim Goodman dalam mencari ayahnya yang hilang yang ditolong oleh siapa lagi kalau bukan ikut tajuk movie ni sendiri iaitu Pikachu.

Buat masa sekarang masih dalam perancangan tapi dikatakan movie ni akan dibuat jugak kerana Legendary Entertainment yakin dengan kejayaan movie Detective Pikachu tu nanti. Buat masa sekarang tak tau lagi jalan ceritanya macam mana atau pasal apa tapi kita dapat expect pelakon suara untuk Pikachu masih kekal Ryan Reynolds.

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.