Gaming

Developer Scum Masih Update Game Walaupun Mengalami Gempa Bumi

developer-scum-masih-update-game-walaupun-dilanda-gempa-bumi

Dan Juga Coronavirus Lockdown 

developer-scum-masih-update-game-walaupun-dilanda-gempa-bumi

Baru-baru ni, ibu negara Croatia iaitu Zagreb, di mana Gamepires punya office terletak, dilanda gempa bumi, dikatakan paling teruk yang pernah bandar ini alami dalam 140 tahun. Walaupun begitu, developer game “Scum”, Gamepires, masih update game prison riot survival itu. Di ibu kota itu juga sekarang dikenakan lockdown, disebabkan wabak pandemic yang dikenali sebagai Coronavirus.

“Mujurlah kami di Gamepires semuanya selamat,” kata-kata oleh Gamepires dalam blog terbaru mereka. Mereka juga berkata yang ramai orang sudah kehilangan rumah dan ada beberapa infrastructure masih dalam pembaikan. “Kami mendoakan yang terbaik kepada mereka yang terjejas dengan gempa bumi tersebut,” tambahnya lagi.

Office mereka tak banyak yang terjejas, selain daripada pasu bunga, monitor dan rak buku yang terjatuh. Lepas kemas yang sepatutnya, Gamepires pun teruskan update untuk Scum.

Apa Ada Dalam Update Terbaru Scum?

developer-scum-masih-update-game-walaupun-dilanda-gempa-bumi

Untuk update terbaru ni, terdapat mini game bomb defusal, di mana player boleh defuse bomb dalam masa 4 saat untuk no skill, dan 6 saat untuk maximum level. Selain itu, UI marker untuk trap yang player sudah pasang (boleh tengok dalam focus mode), craftable sewing kit, item stacking untuk bolts, nails dan duit, inventory damage, dan pembaikan pada audio dan quality of life.

Tak lupa juga mereka sudah tambah feature pakai mask dalam game ini, jangan lupa juga untuk pakai mask kalau keluar di dunia realiti gais! 

developer-scum-masih-update-game-walaupun-dilanda-gempa-bumi

Kudos to Gamepires, walaupun dilanda masalah, masih tetap menjalan tugas mereka. So gais, adakah korang merupakan pemain Scum? Jika ya jangan biarkan pengorbanan developer game Scum ini menjadi sia-sia dengan enjoy game tersebut okay gais! 

Keep it classy, stay safe, dan ciao gais~

See Also:

Resident Evil 3 Remake Keluar Trailer Baru ‘Jill Valentine’, Resident Evil 3 Remake… Tapi Semua Enemy Jadi Nemesis (Mod), Half-Life: Alyx Dimainkan Tanpa VR, BenQ EX2780Q, Monitor All Rounder Terbaik?, Rogue Company Keluar Pada Musim Panas, Gameplay Reveal!

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun7ech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (https://wa.me/601156449940)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam

Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST