Diablo 1 Mula Dijual Sekarang! Warcraft 1&2 Akan Datang!!



YES! Oops, sorry hehe E-jam excited sangat pulak. Memang lah, sebab Diablo game yang lama dulu tu untuk PC akan kembali dan compatible dengan Windows 10 punya tau hehe. Ni E-jam rasa taknak tido sebab nak main sampai habis ni.

Game ni yang di mana Blizzard bergabung tenaga dengan GOG.com, diorang dah start jual balik the best selling game pada 1996 ni mulai hari ni. So kalau korang nak boleh lah order sekarang and mulakan balik zaman-zaman masa kita main Diablo ni dulu hehe.

“Kami rasa kecewa bahawa gamers tak dapat main semula game iconic ni sebab tak available jadi, kitaorang dengan gembiranya bekerjasama dengan GOG.com untuk memastikan korang boleh main sekali lagi.” kata Vice President dan Executive Producer Blizzard, Rob Bridenbecker. “Game ni telah jadi salah satu game yang telah lama ditunggu-tunggu dan kami harap gamers masih teruja untuk main game ni sama seperti dulu.” sambungnya lagi.

Player diberikan pilihan samada nak bermain straight secara original dengan 20 FPS SVGA graphics melalui Battle.net atau nak main yang ‘out of the box Windows 10 compatibility dan beberapa fix bug”. Tapi bukan Diablo je tau yang akan di market kan semula sebab dioran planning nak keluarkan sekali Warcraft 1&2 lepas ni so tunggu gais! Diablo dah available sekarang dan korang boleh check di sini. Ciao gais~

P/s: Nak buat servis komputer atau beli computer padu beb ke? Laa kenapa tak cakap? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!