Digital N8tion Event Akan Tiba!



Haa gais, korang nak pergi event best tak? Apa katak orang pergi ke event Digital N8tion yang akan diadakan nanti? Event apa pulak tu, tak pernah dengar pun? Okay mai sat E-jam cerita kat korang.

Digital N8tion ni adalah event di mana korang dapat tengok banyak gaming dan technology talent terhebat di Malaysia yang akan di show case sepanjang event berjalan nanti. Event ni akan diadakan pada 29 hingga 31 March 2019. Event ni akan diadakan dekat Quill City Mall Kuala Lumpur.

Jangan risau, mesti best punya! Setakat ni yang ada masuk dalam event ni adalah AMD, Cooler Master, Team MBT (Malaysia Battlefield Team) dan sponsor event ni sendiri iaitu Axis Esports. Nampak tak guys? E-jam rasa makin lama Malaysia makin exposed kepada esports lah. Bila lah nak buat tournament Esports kat sini sebab E-jam tak sabar nak cuba masuk hahaha.

Untuk korang yang berminat, korang boleh cuba tengok dekat Facebook Digital N8tion. ingat gais, event ni start pada 29 sehingga 31 March 2019 daripada pukul 10 pagi sehingga 10 malam di Quill City Mall Kuala Lumpur. Buat masa ni belum update lagi akan ada apa aktiviti kat sana so stay tuned okay gais!  Harap-harap event macam ni dan seterusnya mendekatkan Malaysia ke arah Esports hehe. Ciao~

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!