DJ EDM Bertopeng Perform Kat Dalam Fortnite!?



Yes, daripada gambar di atas korang mesti kenal dia siapa en? Ni lah Marshmello antara DJ EDM yang terhangat sekarang ni!! Marshmello akan perform di Pleasant Park dalam Fortnite tak lama lagi tau.

Dalam jadual concert DJ ni, ada tertulis satu tempat yang sangat dikenali dalam kalangan gamer Fortnite. Nama tempat tu adalah Pleasant Park. Tempat tu tak wujud di dunia sebenar untuk orang yang tak pernah main Fortnite mesti tak tau tapi untuk gamer Fortnite sah-sah lah tau en hehe. Pleasant Park adalah nama tempat dalam game battle royale Fortnite okay bossku sekalian.

Sekarang ni tempat untuk concert Marshmello sedang dibuat dalam map Fortnite di football field Pleasant Park so untuk korang yang tak sabar nak tengok tempatnya pergi lah check. Tapi nak check pun hati-hati okay bossku confirm bukan sorang je tengok mesti ramai-ramai tapi senang jugak kalau korang nak bunuh semua sekali gus hahahaha goodluck~

Untuk korang yang tak tau, Marshmello adalah DJ EDM dan dia jugak seorang player Fortnite dan pernah berduo dengan Ninja. Diorang pernah menang dalam Fortnite Celebrity Pro-Am di E3. Tempat ni merupakan update terbaru Fortnite and concert tu akan berlangsung pada Sabtu ni (mungkin Ahad) ni so tunggu okay guys.

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!