Xbox One

DLC Baru Resident Evil 2 Remake!!



YES! Walaupun game Resident Evil 2 Remake ni baru keluar, tetapi Capcom akan mengeluarkan DLC untuk game ni! Bestnyaaaaa. Hehe ni memang tak disangka tapi Capcom dah mengeluarkan statement di Twitter Resident Evil bahawa DLC baru untuk RE2 ni akan keluar pada Februari 15.

Apa? Mode baru? Baru je beli game ni and dah pokai? Jangan risau, DLC ni free je so korang boleh download nanti okay secara FREE hehe. Okay DLC ni dipanggil sebagai Ghost Survivors di mana mengisahkan pasal 3 insan yang kurang bernasib baik sebab tak dapat keluar daripada Raccoon City.

3 insan ni adalah pemilik kedai senjata api bernama Robert Kendo yang kita boleh visit semasa single player campaign, Katherine Warren iaitu anak perempuan mayor, dan seorang askar yang namanya tak diketahui lagi. Untuk korang yang diehard fans RE, askar ni bukan H.U.N.K okayyy ni askar biasa Umbrella Corporation je.

So, korang tunggu la eh sampai 15 Februari untuk mendapatkan DLC percuma yang best ni! Untuk korang yang tak tau, Resident Evil 2 Remake adalah game survival horror yang dibuat remake daripada Resident Evil 2 (1998). Resident Evil 2 Remake ni jugak dah dikeluarkan di mana-mana pasaran so go and grab it guys!

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST