Action

Dragon Ball Z Action RPG Baru Start Development Tahun Ni



Alright guys nampaknya dah dapat satu berita bagus untuk peminat-peminat diehard atau hardcore or whatever la kepada series Dragon Ball Z ni. Apa dia? Berita bagus adalah development untuk game baru action RPG Dragon Ball Z ni akan bermula pada tahun ni! Tak banyak yang kita tau pasal game ni macam mana tapi dikatakan game ni adalah focus kepada storyline Dragon Ball Z.

Yes, kepada sesiapa yang dah tengok Dragon Ball Super, mesti kenal siapa Jiren kan? Dari universe mana dia datang? Dikatakan lah dalam game baru ni warrior daripada Universe 11 akan masuk sekali dalam game terbaru ni. So, mesti ada Jiren kan hehe.

Fuh, memang best ah kalau banyak character macam ni kan? Bro harap game ni akan dapat sambutan hangat oleh gamer-gamer sekalian dan gameplay pun menarik. Pengumuman ni dapat mengejutkan ramai peminat setia series ni tau jangan main-main hahaha.

Selebihnya pasal game ni akan didedahkan dekat Dragon Ball Fighter Z World Tour Finals akhir bulan ni. So siapa-siapa yang tengah hype gila pasal ni tunggu okay masa 26-27 Januari nanti okayyy.

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST