Dragon Ball Z Project Z Dah Didedahkan!!



Wow!! Akhirnya, sebelum ni bro ada post cerita pasal akan ada game baru Dragon Ball Z kan? Baru-baru ni ada tournament Red Bull Final Summoning Dragon Ball FighterZ dan game baru ni didedahkan masa final tu dengan trailernya yang gempak!

Daripada trailernya, game kali ni akan fokus kepada perjalanan Son Goku dalam perjalanannya mencari Dragon Ball dan lawan enemy-enemy kuat. Kepada yang tengok Dragon Ball Z daripada kecik, korang akan rasa nostalgik sikit lah sebab trailernya memang akan mengimbau masa dulu hahaha XD.

Buat masa ni, kita tak tau lagi lah macam mana game dia, storynya sampai mana dan macam mana tapi yang pasti kita dapat tau yang game ni akan datang 2019 ni!! Game ni jugak dibuat oleh CyberConnect2, developer untuk game Naruto Shippuden dan .hack series dan game ni jugak akan ada bahasa Jepun dan English.

Daripada trailer jugak korang dapat tengok jalan cerita dari mula dan banyak lagi scene-scene iconic daripada cerita tu Dragon Ball Z tu sendiri. Bro rasa daripada tengok trailer Dragon Ball Z Project Z tu gameplay dia akan jadi open world. Graphic pun lawa! Hehe ni buat bro tak sabar ni nak main game ni. Apa-apa pun kita tunggu je lah okay guys? Coming soon!!

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!