Dying Light 2 Didedahkan Faction Berbeza Oleh Developer!



Alright so, E-jam nak dedahkan apa yang telah didedahkan oleh pendedah itu sendiri iaitu developer Dying Light 2. Haa belit tak baca? Okay so, baru-baru ni game developer Dying Light 2 dah mendedahkan beberapa benda tentang game yang belum tapi akan keluar tahun ni iaitu Dying Lights 2.

So, antara benda utama dalam game ni adalah faction ataupun gang-gang dalam game ni. Korang akan diberikan pilihan untuk join faction mana yang ada dalam game ni iaitu Peacekeepers, Scavaengers, dan beberapa lagi (tak didedahkan). Setiap keputusan yang korang buat akan mengubahkan semua outcome atau hasil jalan cerita nanti.

Alright, macam mana join faction ni ubah jalan cerita? Sebagai contoh, Peacekeepers dan Scavengers berlawan untuk hak ke atas swimming pool. Kalau Peacekeepers menang, Peacekeepers nak buat training ground so senang nak bersihkan darah dan kalau Scavengers menang, diorang nak jadikan tempat untuk bercucuk tanam untuk membuat minyak. Tapi faction The Untainted pulak nak dapatkan tempat untuk membuat dadah yang bertujuan untuk selamatkan satu dunia, dan selesaikan masalah.

Setiap faction ada philosophy sendiri, cara tersendiri dalam game ni. Itu lah yang telah didedahkan setakat ni pasal game ni. Untuk update seterusnya korang kene lah tunggu okay? Ciao~

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!