Racuntech Penang is currently close due to renovation until 1st September 2021. Dismiss
Action

Elder Scrolls 3: Morrowind Free Sekarang!



Elder Scrolls 3: Morrowind Free Sekarang!

racun-tech-elder-scrolls-3-morrowind

Untuk menyambut birthday Elder Scrolls Arena ataupun game Elder Scrolls yang pertama daripada Bethesda, Bethesda sekarang nak bagi game Elder Scrolls 3: Morrowind secara free!

Kalau korang nak game ni, langkahnya senang jer, korang kena bukak website Bethesda.net dan log in (sign up kalau belum) and redeem lah. Tapi! Korang kena ada code dia dulu baru boleh redeem game awesome ni. Code yang korang kena pakai untuk redeem game ni adalah TES25TH-MORROWIND so korang copy and paste sahaja okay gais?

racun-tech-elder-scrolls-3-morrowind-sword

Apa Yang Game Ni??

Game ni atau senang cerita semua game Elder Scrolls memang best ah sebab quest yang banyak, action yang gempak, dan sebagainya memang dikenali oleh ramai orang. Ha, jangan lupa jugak korang kena download Bethesda launcher dulu baru boleh launch game ni okay? Sebenarnya bukan game ni je yang free, game sebelumnya iaitu Elder Scrolls 1&2 (Arena dan Daggerfall) dah free dah lama dah so kalau korang nak main jugak pun boleh download sekali.

racun-tech-elder-scrolls-3-khajit

Sepatutnya game ni free sehari untuk di claim tapi disebabkan ramai yang log in and tak dapat nak redeem game ni, Bethesda pun fix dan lanjutkan tarikh sampai Ahad ni hari yang last untuk redeem. So gais, kalau korang rasa nak main game ni dan sebelumnya yang famous, korang boleh lah download sekarang jugak okayyy. Ingat tau sampai hari Ahad jeeee. Keep it cool and ciao~


Sumber: PCGamer

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam



Join the conversation

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.