Racuntech Penang is currently close due to renovation until 1st September 2021. Dismiss
AAA Games

Erangel Punya Map Dapat Perubahan Sebagai Permulaan



Hello there gais and welcome hehe. So kali ni E-jam nak cerita pasal PUBG ni. Katanya ada update baru tau. Bukan update biasa-biasa je sebab kali ni katanya nak rework map terus. Map apa and rework macam mana?

Haa so, map yang nak buat rework ni adalah map pertama PUBG iaitu Erangel lah apa lagi hehe. Buat masa ni yang diketahui pasal rework ni sikit je tapi melalui leak yang dibincangkan dekat Reddit, katanya map rework Erangel ni ditambah banyak bangunan baru dan makin banyak spawn barang dalam bangunan-bangunan. Kalau korang nak tengok, ni gambarnya and tengok lah tempat baru macam mana. Kalau korang alihkan mouse dia clear tapi kalau korang gerakkan mouse ke map korang boleh tengok tempat baru dekat map tu. Takpun ah bandingkan je yang atas dengan yang bawah ni hahaha.

Yang pasti update baru nanti (tak tau bila) akan update map rework Erangel, betulkan balance system loot, dan sebagainya seperti bug dan glitch. Update ni dikatakan buat betul-betul rasa macam dekat estate dah hahaha. Korang jangan lupa lah untuk check ye hehe. Manatau korang suka dengan map baru ni nanti.

P/s: Nak buat servis komputer atau beli computer padu beb ke? Laa kenapa tak cakap? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.