Battle Royale

ESL: Tournament Pertama Fortnite Di IEM Katowice 2019



Sekian lama tertunggu-tunggu, akhirnya ESL akan membuat tournament pertama Fortnite di Intel Extreme Masters Katowice 2019 iaitu “flagship event” diorang. Tournament ni akan berlangsung selama dua hujung minggu dan akan mempersembahkan 200 player yang hebat-hebat kat sana nanti.

Pada hujung minggu yang pertama iaitu Februari 23-24, 100 player dan influencer Poland akan bertanding antara satu sama lain untuk mendapatkan hadiah bernilai $100,000. Katowice terletak di Poland so of course lah diorang akan bertanding untuk hadiah bernilai $100,000 tu.

Tournament lagi satu yang akan berlangsung minggu seterusnya iaitu 1-3 March akan menunjukkan player yang top-top akan bertanding antara satu sama lain dalam International Edition di gelanggang sama jugak untuk hadiah utama yang bernilai $500,000. Kedua-dua tournament akan live-streamed untuk korang yang tak dapat nak bersama diorang untuk tengok secara depan-depan di Poland sana.

Ini adalah senarai player yang telah mengisi untuk duos setakat ni:

  • 72hrs – Chap
  • 7ssk7 – Jamside
  • Bizzle – Dmo
  • Boyerxd – Crippa
  • Domentos – Fwexy
  • Hoopek – Sk1x
  • Issa – Kamo
  • Kinstaar – Hunter
  • Magin – Juganza
  • Mirwana – Inclyde
  • Mitr0 – Khuna
  • Motor – ErycTriceps
  • Nate Hill – FunkBomb
  • RazZzero0o – x8
  • Saf – Zayt
  • Sak0ner – Skram
  • Skite – Vato
  • Taiovsky – Nero
  • Teeqzy – Mushway
  • Tfue – Cloak
  • TheVic – Blaxou
  • Vivid – Poach
  • ZexRow – Vinny1x

Ada lagi nama top player dan event besar yang akan didedahkan pada masa akan datang. Untuk yang dapat tengok kat sana berpeluang untuk main Fortnite sekali dengan diorang tau haa so memang rugi kalau tak dapat pergi sana tapi apakan daya huhu. Yang pasti, ini kali pertama ESL membuat tournament Fortnite dan dijangka akan mendapat sambutan hangat. Untuk korang yang nak tau pasal CSGO pulak boleh tengok di sini okayyyy.

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST