AAA Games

Expansion Dan DLC Confirmed Untuk Kingdom Hearts 3??



Huwow, Kingdom Hearts pun boleh ditambah lagi eh? Iyaa itu lah yang telah diconfirmkan oleh Tetsuya Nomura, director untuk game ni. Walaupun game ni dibuat lama, tapi jangan risau, excitement korang main game ni takkan habis macam tu sebab akan ditambah DLC dan expansion baru untuk siri ketiga Kingdomg Hearts ni!

Dia berkata DLC untuk game ni masih dalam development dan expansion pulak akan dimasukkan tak lama lagi! Selain DLC, akan ada Critical Mode yang dimana lagi susah beb haa nanti dah ada korang pandai-pandai lah main hahaha.

Untuk DLC, katanya pasal memenuhi plot hole yang ditinggalkan dalam game asal Kingodom Hearts 3, tapi untuk expansion dikatakan pasal macam mana satu character kembali daripada Organization XIII yang betul.

Buat masa ni takda sebarang release date so korang jang buang lagi tau game ni. Simpan dulu and expect lah expansion and DLC ni best gilos hehe okay ciao brothers!

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.