Action

Fake Tapi Nice Trailer Left 4 Dead 3 Ni

racun-tech-left-4-dead-3-fake

Trailer Fake Ni Ada Element Horror Tapi Buat Kita Teruja Pasal Adanya Left 4 Dead 3

So, semalam ada satu trailer fake yang dikeluarkan di satu account tak dikenali di Youtube. Trailer tu dikatakan adalah trailer sequel kepada Left 4 Dead iaitu Left 4 Dead 3. So haritu E-jam ada cerita pasal sequel atau game baru yang sedang dalam development oleh Turtle Rock Studios, yang buat game Left 4 Dead series. Kalau korang belum tengok, boleh tengok di bawah ni.

Reaction? Bila Nak Keluar Gamenya?

racun-tech-left-4-dead-3

Walaupun fake, tapi trailer ni dope gilerps! Tapi tu lah sayangnya fake kan, nak buat macam mana hmm. Setakat ni takda sebarang berita daripada pihak Turtle Rock Studios atau Valve mengenai Back 4 Blood. Tapi sebenarnya ni lebih kepada teaser daripada trailer so korang panggil je lah teaser hahaha. Walaupun ni bukan official, tapi E-jam rasa diorang kena hire lah siapa yang buat ni, sebab serious style.

Seperti yang korang tau, dah 10 tahun sejak keluarnya game Left 4 Dead 2 dan tiada sebarang sequel yang dikeluarkan untuk game ni. Game Left 4 Dead series mendapat sambutan yang hangat daripada kalangan pemain. Tapi Turtle Rock Studios ada berkata yang diorang nak buat satu game yang boleh dikatakan macam Left 4 Dead series. Yang pastu title untuk game terbaru tu adalah Back 4 Blood.

Mesti korang dah agak kan takda sequel sebab Valve kan terkenal dengan tak pernah buat sequel game sampai ketiga. Paling famous adalah game Half-Life 2 yang popular tapi tak pernah dapat sequel ketiga lagi sampai sekarang. So kita pun bersabar lah ye gais? E-jam tau yang ada antara korang yang suka main game Left 4 Dead sangat-sangat sejak zaman remaja dulu hahaha.

Apa-apa berita pasal Left 4 Dead 3 ke Back 4 Blood ke, E-jam akan report kepada korang dulu okay? Yang penting stay cool, keep it classy and ciao gais~

Sumber: comicbook/wwg

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam

Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST