Farming Simulator Masuk Esports Dengan Hadiah $250,000!?



Korang tau game Farming Simulator? Game yang kena bercucuk tanam, naik harvester, dan kutip jerami dan kumpul satu tempat dan banyak lagi tu? Sekarang ni game Farming Simulator yang tengah hangat dalam kalangan player tau. Giants Software, developer yang buat game Farming Simulator ni kini tengah launch Esport untuk Farming Simulator ni dan yes, bro tak bergurau okay. Memang ada Esports Farming Simulator ni.

Sebelum ni ada 4 tournament yang dibuat pada 2018 di Poland, Switzerland dan German. Tapi semua tournament ni dibuat dengan hadiah yang kecil dan paling terbesar pon bernilai $2890. Tapi kali ni Farming Simulator akan dimasukkan dalam Esports dan kali ni jugak akan ditaruhkan duit besar untuk prize poolnya tau bernilai $250,000!

Pergh, banyak en prize pool dia? Eh, tapi jangan ingat game farming macam ni senang. Game ni susah gak tau mainnya and kena sabar bila main sebab gameplay dia yang agak unik macam betul-betul farming ni sampaikan dah ada pro player hanya untuk game ni haa. Disebabkan gameplaynya yang best lah ramai player yang suka game ni. Kalau korang still tak percaya yang game ni diambil serious, ni video menunjukkan tournament yang berlangsung selama 7 jam pada hari kedua FarmCon18.

Giants Software tengah buat collaboration dengan Logitech, Intel dan NobleChair untuk pro league baru yang akan diadakan nanti. Nampak tak diorang tengah buat grand punya tournament ni haa so korang pun try lah game ni mana tau suka ke hehe.

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!