AAA Games

Feature Apa Cyberpunk 2077 Ada Yang RDR2 Takda??



Feature Apa Cyberpunk 2077 Ada Yang RDR2 Takda??

racun-tech-cyberpunk-2077-gameplay

Feature ni lah yang orang ramai nakkan sebenarnya. So, korang mesti tertanya apa feature yang orang nak ni kan? Feature ni sebenarnya memang dah lama orang nak sejak GTA 4 lagi so kalau nak tau, let’s get to it!

Okay feature yang ada tu adalah kalau korang main game GTA 4 dan 5, dan jugak Red Dead Redemption 1&2, kalau korang main mission yang kena ikut orang ke apa, korang kalau jalan jauh daripada jalan yang dia suruh mesti game over kan? Mesti nanti tunjuk mission failed dan jadi slow motion la bagai kan hahaha.

racun-tech-red-dead-redemption-2-mission-failed

Maksudnya dalam Cyberpunk 2077 ni, kalau dalam mission, contohnya mission escort iaitu kena jaga orang, korang boleh stop kejap makan apa-apa ke walaupun nanti orang dalan jagaan korang tu akan mati tapi dunia game tu akan adapt. Korang nak jalan ke mana-mana pun boleh and tak ganggu pun mission tu. Kiranya korang free nak pergi mana-mana, jalan jauh sikit pun tak kisah melainkan korang mati baru game over screen tu muncul.

racun-tech-cyberpunk-2077-car

Best tak feature macam ni? Korang boleh explore kot dunia and tak kacau apa-apa pun. Yang penting korang have fun masa buat mission tu kan hehe. Cyberpunk 2077 masih dalam development untuk platform PS4, Xbox One dan PC so tunggu ye gais hehe. Keep it cool and ciao gais~


Sumber: comicbook/wwg

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam



Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST