Final Fantasy 14 Online

Final Fantasy 14: Noctis Join Final Fantasy 14??



Wahh, akhirnya keluar pun hehe. Untuk pengetahuan korang, sebelum ni ada keluar collaboration quest dengan Final Fantasy 14 Online dalam Final Fantasy 15. Tapi kali ni, Final Fantasy 15 pulak akan masuk dalam Final Fantasy 14 untuk buat collaboration jugak!

Dalam update terbaru FF14 ni, protagonist FF15, Noctis Lucis Caelum akan masuk dalam dunia Hydaelyn dengan Regalia (kereta official diraja dalam FF15) dalam FF14 dan join The Warrior of Light untuk melawan askra magitek, magitek armor, dan the Messenger. Ada jugak Garuda datang daripada Eos

Square Enix jugak ada bagi detail tentang bila keluarnya collab ni sebab expansion Stormblood dah nak sampai penghujungnya. Dengan itu, expansion baru iaitu Shadowbringers jugak akan tiba dalam July 2. So expect lah collab ni akan tiba around time tu okay hehe. Ni adalah details untuk expansion Stormblood yang dah nak habis tu:

Korang jugak dialu-alukan untuk tengok trailer collaboration ni ye hehe. Untuk korang yang gamer untuk game Final Fantasy 14 Online ni, sabar okay hehe yang pasti update best dan expansion baru pun agak besar so dengan itu adios!

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST