AAA Games

Final Fantasy 7 Remake Finally Keluar!?

racun-tech-final-fantasy-7-remake-covert-art



Final Fantasy 7 Remake Finally Keluar!?

Final Fantasy 7 Remake! Finally! Tapi belum keluar pun hahaha. Tapi disebabkan Borderlands 3 pun dah keluar, so nampaknya makin banyak lah list games yang patutnya tak keluar tapi ramai yang mintak. So adakah Final Fantasy 7 Remake pulak? Kemungkinan untuk game ni keluar amat besar jugak.

Macam yang korang tau, game sebelum-sebelum ni macam masa zaman PS1 game Resident Evil 2 tu sekarang dah ada remake, pastu ada game Borderlands yang ramai orang suka so sekarang dah ada yang ketiga, so bila pulak FF7 ni nak keluar ke pasaran pulak?

racun-tech-final-fantasy-7-remake-gameplay

Untuk korang yang tak tau, trailer dan trailer gameplay game ni dah keluar pada tahun 2015 dah cuma tu lah, satu berita pasal bila nak launch pun takda so dah lama (daripada 2015 sampai 2019 so dah 4 tahun tertunggu) kita tertunggu-tunggu pasal game ni. Baru-baru ni jugak Co-director Square Enix dah tukar dan website pun ada perubahan sikit lagi-lagi kepada remake FF7 ni. Nampaknya diorang tengah cari pekerja untuk banyak jawatan.

racun-tech-final-fantasy-7-remake-gameplay

So korang rasa bila akan keluar game antara masterpiece daripada Square Enix ni? Korang rasa akan ada banyak perubahan ke? Yang penting game ni akan jadi cuma tak tau bila keluar. Gameplay pun dah serupa FF15 (sebenarnya macam Kingdom Hearts). Keep it cool and ciao gais~


Sumber: comicbook/wwg

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam



Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST