AAA Games

For Honor+Dynasty Warrior Style Game For Free?!



Whaa, masyuk-masyuk, bagi orang main game macam ni for free eh? Untuk korang yang tak tau, nama game ni adalah Conquerors Blade dan game ni bergenre Real-Time Strategy. Game ni mengikut tema Eastern dan Western so kita akan memakai ramai askar daripada Timur dan Barat. Game ni adalah MMO dan satu map adalah 15vs15. Untuk sesiapa yang peminat For Honor dan Dynasty Warrior, ni lah game yang sejibik yang patut korang cuba! Ada je yang cakap game ni sama macam yang lain tapi bagi bro game ni macam For Honor dan Dynasty Warrior lah hahaha.

Chop! Bukan Strategy je tau game ni pakai tapi ada Third Person jugak di mana korang bukan je kawal army korang melalui penggunaan map tapi boleh pakai unit tu sendiri melalui Third Person View dan lawan musuh korang. Haa tu yang special game ni sebenarnya sehingga menarik minat ramai.

So selain daripada jadi tactician yang pakar, korang boleh jadi warrior yang gah perkasa jugak! Kalau masa tengah lawan tapi enemy kuat sangat, apa masalah, bukak map and then hantar askar korang pergi flank enemy and lawan diorang daripada dua arah. Game ni jugak menggunakan system diplomacy contohnya korang boleh buat gang dengan mana-mana orang dan lawan enemy yang sama. Tapi jaga-jaga sebab bila-bila masa korang atau kawan korang boleh khianati alliance korang tu dan tikam belakang.

Macam mana-mana game strategy, game ni jugak akan memakai resource untuk bina army korang. So korang dengan resource yang ada pada mula-mula game akan berebut untuk mendapatkan resource yang t ersangat lah limited edition so siapa yang cepat dan kuat dapat lah hehe. Untuk warrior yang korang main, setiap warrior akan ada abilities dan uniknya sendiri so nanti try la sendiri okay? Conquerors Blade ni adalah free to play tetapi tengah open beta sekarang so pergi bukak Steam dan main while its hot guys!

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!