AAA Games

Game Apex Construct Makin Trending!



Aik? Bukan Apex Legends ke yang trending sekarang ni? Haa tu memang betul tapi ada lagi satu game yang tengah menaik sekarang ni. Game ni menaik disebabkan Apex Legends.

Macam mana boleh trending jugak game ni? Sebab nama diorang agak sama, orang pun keliru so bila diorang search untuk Apex Legends ni, diorang automatic dapat Apex Construct iaitu game VR. Apex Legends tiada kat Steam pun, tapi atas kehendak ramai nak main yang tak tau Apex Legends dekat Origin, diorang pun pergi check dekat Steam.

So daripada situ, ramai gamers ingat Apex Construct ni adalah Apex Legends dan diorang pun beli lah dengan harga 29.99$ (RM51.00). Eh jangan tak berbaloi, Apex Construct ni sebenarnya best jugak tau. Tema game ni bro tengok sama macam Apex Legends dan gameplay macam FarCry.

Dalam Apex Construct ni, korang dengan memakai headset VR dan sebagai protagonist akan melawan robot dengan menggunakan cyber bow dan memulakan adventure untuk tau kenapa manusia dah pupus. Apex Construct ni jugak mendapat review negative kerana ramai kata diorang akan tertipu dengan agenda kerajaan China. Tapi selain tu ramai jugak berikan good review untuk gameplay ni yang menarik. Apex Construct dan Apex Legends dah keluar di Steam dan di Origin (Apex Legends and free).

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST