There is no delivery to Tawau, Kunak and Semporna. Temporary suspension by courier service. Dismiss
Gaming

Game C&C: Rivals dah boleh download sekarang!!!



Tahukan sebelum ini ramai yang agak tidak suka apabila EA mengumumkan bahawa francais  Command and Conquer: Rivals akan hadir menjadi game dalam mobile phone. Ramai yang kecewa dengannya kerana ia kelihatan seperti hanya merebut wang tunai yang dibuat oleh EA. EA juga terus  membuat keputusan untuk masukkan Command and Conquer ke mobile.

https://youtu.be/fyNXQpAFQJc

Tetapi sekarang ini CNC: Rivals telah dilancar disemua platform, dimana sudah ada yang main Beta version punya dan sis dengar yang game ini agak baik dan simple. Tapi yang tak bestnya, P2W game ini teruk dan bila main takda feel C&C yang dimahukan oleh setiap pemain. Tapi itu lah, lain orang, lain taste nya kan? haha.

BY THE WAY, game ini dah boleh download dekat mobile. Korang boleh dpatkannya di Google Play dan App Store secara PERCUMA !

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.



Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!