Razer

Game Store Razer Akan Meninggalkan Kita…



Aduh, malangnya tumbang lah salah satu daripada game store yang ditutup iaitu Razer Game Store. Keputusan ni dibuat oleh pihak Rzer baru-baru ini setelah 10 bulan membuka game store diorang ni. Razer game store ni akan tutup pada 28 Februari 2019 pada jam 8 pagi atau lebih.

Macam game store lain, Razer jugak menjual beberapa pilihan game yang dipilih dan jugak jual key produk untuk game tu lah. Selain jual game, diorang pun ada je jual merchandise diorang macam gaming mouse, mousepad, phone gaming dan macam-macam lagi lah cerita sampai esk pun tak habis hahaha.

Kenapa tutup? Untuk mengikut plan penyusunan semula, Razer kena tutup store diorang untuk mengikuti plan tu. Tapi jangan risau, kepada sesiapa yang dah pre-order, korang akan dapat jugak game tu dan kepada sesiapa yang dah topup account Razer pulak korang masih boleh lagi pakai account tu melalui Razer Gold.

Kalau bagi bro, bukan apa lah tapi memandangkan sekarang ni pun Steam tengah berperang dengan Epic Games Store, memang susah lah nak catch up. Apa-apa pun harap-harap Razer tetap kental dengan jualan barangan gaming diorang sendiri.

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST