AAA Games

Gameplay Revealed, Apex Legends Menarik Perhatian Ramai??



Okay guys bro ada berita gembira untuk korang ni. Sebelum ni dah beberapa kali bro cerita pasal game ni tapi jangan risau kali ni memang padu beb haa korang pun confirm suka.

Okay berita gembiranya adalah, game yang bro cerita baru-baru ni iaitu Apex Legends keluaran studio Respawn, dah didedahkan trailer dan contoh gameplaynya pagi tadi pukul 12 a.m masa Malaysia. Bro tengok secara livestream dan gameplaynya menarik perhatian ramai and in my opinion, memang best!! Gameplay memang ada ciri-ciri seperti Titanfall tapi macam bro dah cerita lah, takda Titan so huhu.

Haa, di atas ni adalah trailer cinematic dan trailer gameplay okay, korang check lah best ke tak. Eh, bukan pasal trailer je tau yang best. Yang paling bestnya adalah satu, ianya free, dan kedua, dah keluar!! Korang tak perlu membayar lebih untuk game yang awesome ni tau just download for free sahaja.

Yes, game ni dengan tak disangkanya dah keluar harini selepas keluarnya trailer di Superbowl awal pagi tadi dan available di Origin so korang yang berminat untuk main Battle Royale+Overwatch+Fortnite boleh lah download sekarang ye. Goodluck gaming in Apex Legends okay bossku sekalian!

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST