Use "RTPKP" to get RM10 discount. Valid until 26th January. Min. Purchase from RM100.
Posted in

Geneshift PERCUMA!! – Game macam GTA-royale battle yang retro dan best!

Posted in




Game Geneshift sekarang tengah PERCUMA! Korang tahu tak ni game apa? Geneshift adalah diinspirasikan dari battle royale yang ada elemen-elemen GTA 2 seperti ada kereta meletup bagai. Game ni sekarang available untuk early access dan PERCUMA sehingga 19/12.

Masa develop game ini adalah 9 tahun dan dibuat oleh seorang developer sahaja tau! Tapi akhirnya berjaya juga developer tu siapkan seperti yang kita dapat lihat hari ini.

Sis tengok review dia pun semua positif je. So, korang rasa okay ke tak game ni? mesti okay kan, kalau review pun semua okay. Kalau korang suka game macam GTA yang ada tembak-tembak, bawak kereta lepastu tinggal kau seorang je, ha bolehlah dapatkan game Geneshift ni dekat Steam. Download PERCUMA sehingga esok!

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.




Join the conversation

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!