Racuntech Penang is currently close due to renovation until 1st September 2021. Dismiss
AAA Games

Geralt Dari Witcher Masuk Monster Hunter World!



Geralt Dari Witcher Masuk Monster Hunter World!

racun-tech-geralt-witcher

Geralt of Rivia sentiasa jadi monster hunter dalam The Witcher, tapi nampaknya kali ni kerja dia akan jadi lagi lasak! Memperkenalkan Geralt daripada Rivia, seorang Witcher iaitu yang buru witch dan raksasa.

Tapi kali ni special untuk korang yang main Monster Hunter World. Geralt akan join korang dalam memburu raksasa dalam Monster Hunter melalui cross over special event dalam Monster Hunter World bermula May 9 untuk PC nanti! Dalam special event quest untuk PC ni, korang menggunakan pedang silver Geralt, akan memburu raksasa bernama Leshen yang merupakan salah satu raksasa daripada game The Witcher III: Wild Hunt tu sendiri.

Special Quest Dalam Monster Hunter

Nama quest ni adalah Contract: Trouble in the Ancient Forest dan akan menampilkan beberapa ending yang berbeza mengikut kepada keputusan yang korang akan buat nanti sepanjang quest tu. Menghabiskan setiap quest tu akan memberikan korang dengan barangan yang bertemakan daripada dunia The Witcher and korang jugak akan dapat material. Material tu lah yang korang boleh craft full set item macam Geralt (armor, pedang dan shield) dan jangan lupa korang boleh craft Nekker outfit untuk Palico korang.

Korang jangan risau, event ni tak macam event lain di mana mengikut masa, then akan hilang macam tu jer. Event kali ni special sikit, sebab event ni akan jadi permanent so korang boleh main bila-bila no problem. Tapi kena ingat, korang kena Hunter Rank 16 so kena habiskan story campaign dulu lah. Event ni dikatakan split jadi dua fasa and bermula May 17 akan ada fasa kedua di mana korang boleh hunt Ancient Leshen yang lagi kuat secara multiplayer and enjoy memburu dengan geng korang.

Keep it cool and ciao gais~


Sumber: PCGamer

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam



Join the conversation

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.