GPU Baru Oleh… Intel?GDC tahun ini agak menakjubkan. Nama-nama besar seperti Google dan Unity telah mengumumkan banyak teknologi baru kepada dunia. Namun, satu syarikat telah memberikan gegaran terbesar dalam pasaran hardware PC. Dan nama itu ialah Intel.

Walaupun hanya masih dalam prototype, Intel gembira untuk mengongsikan tentang rupa bentuk GPU terbaru. Berdasarkan gambar tersebut, mereka telah implementasikan design ala-ala produk lainnya, Optane SSD 950P. Dengan garisan diagonalnya pada tepi, adakah mereka telah menetapkan overall design untuk produk barunya? We’ll see. Gambar tersebut juga memberitahu bahawa mereka sedang fokuskan pada single fan dengan form Mini. Tiada lagi pengumuman lain tentang pelan mereka selain daripada ini.


SUMBER: PCGAMER

Apa pendapat anda? Adakah mereka akan turut serta bertanding sama AMD dan Nvidia dalam pasaran GPU ini? Kongsikan pada ruang komen di bawah. Dan kalau inginkan GPU terbaik untuk gaming dan video post-production, hubungi Racun Tech sekarang!Leave a Comment

Scroll to Top