Posted in

GTA Online dah ada versi Ball Bomb, Rocket League?!

Posted in



Alright, korang tahu tak GTA Online ada satu penambahan baru dalam update-nya yang terkini? Nak tahu tak apa?? Jeng jeng..

Team Rockstar Games kan dah dedahkan update terbaru kali ni, yang GTA Online ada penambahan mode baru yang dikenali sebagai Bomb Ball yang merupakan versi dari Rocket League. Rockstar panggil ia “the Los Santos spin on soccer”: Dua team yang menaiki souped-up cars ke arena dan cuba untuk tolak bom besar.

Untuk pengetahuan korang, Bomb Ball ni oficially terpisah daripada Arena War Series dan kalau korang yang baru nak masuk untuk main, korang boleh main start daripada sekarang sehingga 14 Januari untuk mode ni. Ia juga ada GTA$ dan RP yang akan diberikan.

Sempena nak new year ni, kepada pemain yang main game ni korang boleh dapatkan beberapa hadiah lain selain daripada Vapid Clique yang baru dan banyak lagi hadiah yang disediakan. Diaorang dah set kan masa yang boleh korang dapatkan hadiah dalam game ni;


  • Dec. 25 – Vapid Clique, Up-N-Atomizer Pistol, Slasher Festive Sweater, 5 Festive Liveries for the Chernobog, Firework Launcher w/ 10 Firework Rockets, 25 Sticky Bombs, 25 Grenades, 5 Proximity Mines, 5 Molotovs, Full Snacks & Armor
  • Dec. 26 – Blue Bleeder Festive Sweater & Festive Liveries for the Mammoth Avenger
  • Dec. 27 – Green Slaying Festive Sweater & Festive Liveries for HVY Barrage
  • Dec. 28 – Hail Santa Festive Sweater, Free Nagasaki Buzzard & Festive Liveries for the APC
  • Dec. 29 – Blue Cluckin’ Festive Sweater & Festive Liveries for Buckingham Akula
  • Dec. 30 – Merry Sprunkmas Festive Sweater & Festive Liveries for Comet Safari
  • Dec. 31 – New Year’s Eve Gift (Black & Red Bones Festive Sweater, Fireworks and more), free HVY Insurgent Pick-Up & Festive Liveries for the Pegassi Oppressor
  • Jan. 1 – New Year’s Day Gift (Red Bones Festive Sweater, Fireworks and more)

Best kan? Musim cuti ni banyak sangat game yang best-best update baru and ada mode yang best dan juga semua berkaitan dengan new year. Hewhew Excited tak korang dengan update terbaru GTA Online ni? Huhu

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.





Join the conversation

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!