AAA Games

Hadiah Lumayan Untuk Pemain PUBG!?



Haa hadiah apa yang dikatakan ni?? Macam mana nak dapatkan? Ha chill lu, jangan serbu PUBG tak tau apa-apa nanti rugi so baca sampai habis okayyy hehe.

Sejak map Vikendi dah ada kat PS4, makin ramai suka main kat map ni dan sebab itu, PUBG Corp nak bagi giveaway tapi ada syaratnya tau. Okay first, untuk korang sertai untuk dapatkan hadiah ini, korang kena lah main PUBG pakai PS4 (sorry guys yang PC dan Xbox One). Lepas tu, korang kena buat satu stunt menarik yang cukup untuk menarik perhatian PUBG Corp.

Ada syarat jugak untuk buat video stunt ni tau. Syaratnya adalah korang kena lah turun di map Vikendi, lepas tu record stunt korang dengan memakai PS4 Share Button, stunt jugak kena berdurasi sekurang-kurangnya 10 saat (minimum) atau buat sehingga 60 saat (maximum). Ikut suka korang lah nak buat berapa lama tapi asalkan atas 10 saat dan bawah 60 saat okayyy. Lepas dah record, upload video tu di Youtube atau Google Drive korang dan sertakan sekali account PSN dan link video korang di sini.

Stunt macam mana ni bro? Antara stunt atau lagak ngeri korang boleh buat adalah naik motor atau kereta dan lompat tinggi-tinggi atau lompat senget, drift, baling molotov banyak-banyak ke atas dan tembak sebelum jatuh, dan banyak lagi stunt yang korang boleh fikirkan. Tapi diingatkan eh stunt yang ada sensitive content tak dibenarkan sama sekali tau guys so hati-hati.

Oh lupa nak bagitau hadiah dia apa kan? Untuk top 10 player, hadiah yang korang akan dapat kalau korang menang contest ni adalah korang boleh dapat console PS4 dibuat oleh Nate Abell. Untuk yang lain, korang jugak berpeluang untuk mendapat in-game goodies macam sunglasses Vikendi yang limited edition dan snow beanies and snow sunglasses.

Lepas dah record stunt korang, jangan lupa buat seperti apa yang bro suruh okayyy. Contest giveaway ni akan berlangsung sehingga 7 Februari tau bossku. Goodluck guys and Winner Winner Chicken Dinner!

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST