Stealth

Hitman: Absolution Free Giveaway Sehingga 13 Februari!



Yes, korang tak salah baca pun, bro belanja game ni untuk korang. Okay jk jk hahaha, sekarang ni, GameSessions tengah buat free giveaway untuk game Hitman: Absolution ni dekat website diorang. Korang boleh tekan dekat sini.

Diorang bukan buat free giveaway sebab game ni tak best, oh no no, diorang buat free giveaway sebab selepas mendengar feedback daripada pelanggan dan nak ubah layout diorang secara menyeluruh, diorang pun decide nak buat satu free giveaway dengan bagi lah Hitman: Absolution ni. Tapi diingatkan ye, game free ni hanya boleh main solo mode dan tak boleh main online multiplayer punya iaitu Online Contract Mode. Nak add game ni dalam Steam Library boleh ke tak? Boleh je tapi korang kena beli Steam Key dan korang boleh main multiplayer mode tu haa baru cun. Steam Key ni hanya lah berharga RM20.50 okay bossku sekalian.

Hitman: Absolution ni merupakan game untuk console PlayStation 3, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 4, dan juga PC. Game ni merupakan genre Stealth-Game. Hitman: Absolution punya story pulak adalah sambungan kepada game sebelumnya iaitu Hitman: Blood Money untuk console PS2 dan PC. Bro recommend game ni sebab gameplay dia yang stealth, story dan semuanya memang best bro kasi 9/10 so apa tunggu lagi guys rugi kalau tak pergi rembat free giveaway ni sebelum 13 Februari!

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

TOP

Request a call

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)