HyperX Mendedahkan Standalone Mic dan 100mm Driver Cloud Orbit Headsets Baru!!



Alright! Nampaknya HyperX dah mendedahkan microphone dan headphone yang baru wehh! Microphone baru tu adalah HyperX Quadcast standalone mic yang mempunyai built-in shock mount.

Untuk yang headphone pulak ada dua iaitu Cloud Orbit dan Cloud Orbit S. Kedua-dua headphone¬†HyperX mengandungi¬†100mm planar magnetic drivers daripada Audeze, dan Waves NX tracking technology adalah sebahagian daripada Cloud Orbit S. Audeze driver menggunakan “Speaker film yang tersangat nipis dan custom magnets yang sangat kuat” bagi menghasilkan “Realistic Spatial Audio” menurut HyperX.

Waves NX memberikan “360 darjah audio persekitaran” yang dimana jika di dunia betul, kalau kita dengar suara daripada belakang, kita kena pusing untuk dengar dengan lebih jelas betul? Tapi kalau pakai headphone ni kita hanya perlu duduk diam dan boleh mendengar persekitaran walaupun di belakang, atas bawah dengan jelas. Headphone macam ni lah yang memang sesuai untuk sesiapa yang selalu menggunakan application VR. Headphone dan microphone ini didedahkan pada CES 2019 (Consumer Electronics Show). Okay guys, jom sama-sama kita serbu dan beli microphone dan headphone menarik ni!

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!