Jadi Monster Hunter Dalam PUBG Mobile Weh!



OMG! Okay, kepada sesiapa yang tau game franchise “Monster Hunter” mesti ramai yang cakap game tu best giler kan? Sebab gameplay dia yang menarik, nak buru raksasa dengan kawan-kawan atau solo pon boleh, nak fikir strategi yang awesome untuk tumbangkan raksasa mesti syok kan semua tu?

Okay let’s put that aside for now, sekarang ni dekat PUBG Mobile chinese server tengah hangat diperkatakan ada update baru iaitu 0.13.0 dalam version beta yang bertemakan Chinese New Year  dan juga ada mode baru yang dikeluarkan yang tersangat lah awesome giler fuh. PUBG Mobile baru-baru ni mengeluarkan mode beta “Monster Hunting” dekat chinese server dan mode ni mendapat sambutan hangat daripada player PUBG Mobile dalam chinese server. Tentang mode “Monster Hunting” ni, player-player PUBG Mobile akan buru mythical monster ni selepas dah aktifkan patung-patung sekitar map tu.

Di atas ni adalah gameplaynya and serious nice weh! Tapi malangnya beta version ni hanya keluar dekat chinese server dan tak release dekat server-server lain. Kalau mode “Monster Hunting” dalam PUBG Mobile dalam chinese server ni popular dalam kalangan player chinese server sana, and dapat permintaan oleh orang ramai, mana tau PUBG Corp. akan keluarkan mode ni dalam PUBG Mobile?

Tapi jangan risau, kalau mode ni tak keluar pun PUBG Corp. berkemungkinan besar akan keluarkan “Zombie Mode” dalam PUBG Mobile kan? Tapi bagi bro harap-harap keluar dua-dua la baru best banyak mode boleh main kan hehe siapa yang taknak buru monster macam dalam game Monster Hunter, betul tak?

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!