AAA Games

Jotaro Kujo Dan Dio Dalam Jump Force Ada ScreenShot Baru !!



Haaa, ni dah ada screecnshot maaa. Sebelum ni abam pernah cerita kat korang kan yang Jotaro Kujo daripada siri anime Jojo’s Bizzare Adventure akan masuk dalam Jump Force? Adaaaa, kalau tak ada check di sini okay?

Okay focus balik eh, Jotaro memang dah confirm masuk dan dimasukkan sekali musuh tradisi keluarga dia iaitu Dio Brando. Haa siapa-siapa yang tengok anime ni confirm akan dengar lah diorang ora ora dan muda muda hahaha #ytjt .

Seperti yang korang tengok, ni adalah screenshot untuk gameplay Jump Force bagi character Jotaro dan Dio nanti. Tak sabar beb bro nak main lepas ni sebab ada Jotaro dan Dio hehe.

Jump Force akan available pada 15 Februari so korang yang tak sabar-sabar nak main kena tunggu sikit je lagi okay tapi yang pasti gameplay gempak, dan character semua dah up to date semua kuasa dan penampilan diorang so memang akan epic game ni bro gerenti. Ciao and have fun in gaming guys~

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!