Use "RACUNTECH100" to get RM100 discount when you checkout with pace. Valid until 31st August. Min. Purchase from RM1000. T&C apply. Dismiss
Action

Killing Floor 2 Dan Rising Storm 2: Vietnam Free!



Killing Floor 2 Dan Rising Storm 2: Vietnam Free!

racun-tech-killing-floor-2

Haa kejap! Bukan selamanya tau, dia ada masa dia untuk korang main secara free ni! Sekarang ni dah free and ada update, so korang boleh download sekarang di Steam dan main lah puas-puas dengan kawan sebelum Jumaat ni. Kedua-dua game ni free sampai hari Jumaat je tapi jangan risau, game ni jugak akan ada diskaun dia so kalau korang main dan rasa berminat dengan game ni, korang boleh lah beli terus dan main dengan kawan-kawan korang.

Untuk update baru Killing Floor 2, game ni akan update kepada Killing Floor 2: Cyber Revolt iaitu satu map akan jadi macam neon lah so dia jadi macam cyberpunk sikit. Korang pun berpeluang untuk berpakaian macam cyberpunk ninja sambil-sambil bunuh zombie tu. Stail giler serious, tak caya tengok trailer dekat bawah ni.

Kalau Rising Storm 2: Vietnam pulak, dua reimagined map Red Orchestra 2 akan dikenalkan bersama dengan map community yang dah diperbaiki dan dibuat official. Apache Snow, DMZ, dan Saigon jugak boleh masuk dan lawan mulai sekarang. So kalau korang berminat, dah baca ni terus pergi download okayy. Ingat sebelum Jumaat last tau! Keep it cool and ciao~

racun-tech-rising-storm-2-vietnam


Sumber: PCGamer

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam



Join the conversation

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.