There is no delivery to Tawau, Kunak and Semporna. Temporary suspension by courier service. Dismiss
Battle Royale

Knives Out Lebih Kaya Daripada Fortnite!?



Fulamak, nampaknya sekarang PUBG dan Fortnite sekarang dah ada rival lah. Apa nama gamenya? Gameplay macam mana? Haa nama game yang jadi rival PUBG dan Fortnite sekarang ni adalah Knives Out yang merupakan game mobile. Game ni boleh didapati di Android Play Store dan IOS Apps Store.

Macam PUBG dan Fortnite, game ni jugak survival shooter yang dimana korang main dalam satu map seramai 100 orang dan bunuh satu sama lain untuk mendapatkan tempat pertama. Game ni dapat populariti yang hebat di Jepun dan China. Game Knives Out ni adalah buatan NetEase dari China.

Okay, kenapa, mengapa dan bagaimana pulak game ni dikatakan lagi kaya daripada Fortnite? Macam ni, game ni mendapat sambutan tersangat lah hangat di China dan Jepun. Gamer kat sana membelanjakan kira-kira USD370$ seorang secara menyeluruh dalam IOS dan Android.

Bukan tu je, Knives Out ni jugak popular di China sebab game ni adalah product daripada NetEase yang based di China. China pun merupakan tempat marketing yang berjaya so mana taknya game ni menjana duit lagi banyak daripada Fortnite. Fortnite jugak ada masalah pendapatan sendiri sebab licensing issues yang dihadapi di China. Nak tau game ni best ke tak, haa bro suggest korang try lah main untuk tengok kenapa game ni diminati oleh ramai sangat sehingga menjana USD465$ sedunia dalam 2018.

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!