Gaming

Konsol Soulja Boy dah tidak dijual lagi!



Korang kenal tak Soulja Boy? Ala seorang lelaki yang tengah hangat sebab dia ceburi dalam bidang game console. Dia jual barang-barang game ni lah. Tapi sayangnya kini, konsolnya tidak lagi ada dekat store laman web dia. Nak tahu tahu kenapa?

Banyaknya game yang digunakan dalam konsol dari SoulGame adalah emulator yang  digunakan pada game-game lama dari NES, SNES, N64, PS1. Semasa interview dengan Rolling Stone, Soulja Boy menyatakan yang dia tidak bimbang dengan apa-apa rules mengenai konsolnya, SouljaGame.

Honestly, I feel that everything is 100% legit and there will be no reason for any legal ramifications or anything like that,” Soulja said. “Honestly, I don’t have any worries at all, any concerns, because everything we’redoing  is legit. It’s been researched. Everything has been basically confirmed that it’s a green light and we’re good. It’s partly the people from the outside looking in, that aren’t understanding the type of deals that were made behind the scenes that are worried.

Game-game semuanya dari syarikat seperti Nintendo, Capcom dan banyak lagi.  SoulGame memang rembat habis diaorang punya! Nintendo sebelum ni hanya berdiam sehinggalah kini baru diaorang ambil tindakan mengenai “Cease and Desist” iaitu produk SouljaGame.

So, sekarang Soulja dah hentikan jualan konsolnya selepas Nintendo ambil tindakan untuk menyamannya. Tapi sis tengok produk lain ada je lagi dekat websitenya.

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.



Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST