Posted in

DEFINISI NILAI PERSAHABATAN YANG AGUNG

Posted in

 

#RACUNED : Ammar, Yasin & frens

Yang nk beli PC si yasin tapi Ammar yg tolong dealkan. Yang contact abam, message dan call. Mmg baik sgt kawan tlg deal utk kawan.
.
Pastu time COD, Abam gi tempat yg janji tu. Sampai situ aih sunyi plak. Nampak sorang je tengah tunggu.
.
.
Bile abam sampai je kat sorang tu, abam keluar kete, tibe2 sorang-sorang keluar dari kete berdekatan. Rupenye datang 2 kete datang siap bawak ranger. Abam kira-kira ade dalam 9 orang kot. Abam goyang la sket. Tipu la x goyang. 9 vs 1 kot abam bukannye badang. Dah la semua muka mcm ganazzzzz
.
.

Scene Mcm gengster keluar kete nak pukul Org. Tapi lepas tu semua datang Salam-salam. Santun sangat mereka ni wlpn muka semua nmpk ganaz. Fuh~ lega abam, budak baik rupenye mereka ni.
.
.
Time COD pon semua berkerumun time Abam explain pasal warenti dan resit. Macam scene dlm movie, berkerumun 9 orang sekeliling abam, rapat-rapat. Nampak Mcm nak pukul tapi sebenarnye dorang nak tolong dengar takut2 yasin ni terlupa atau Termiss details abam bagi.
.
Lame dah abam x fefeling semangat setiakawan yg erat sebegini semenjak high school.
.
Pape pon, abam doakan supaya persahabatan korang kekal Till Jannah.
.
.
P/S: laki ganaz cane pon, amik gamba mesti lari. Korang mmg xsuke amik gamba eh?
.
share sket kat kawan till jannah korang

One Reply to “DEFINISI NILAI PERSAHABATAN YANG AGUNG”

  1. A WordPress Commenter

    Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Join the conversation

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.