Gaming
Posted in

Launch Trailer Untuk Shadow of The Tomb Raider dan Beberapa Screenshot!

Posted in

Siri game Tomb Raider mempunyai peminat mereka tersendiri, dan aku yakin, kepada kipas-susah-mati game ni, mesti korang ter tunggu-tunggu untuk main Shadow of The Tomb Raider ni kan? Aku tak pernah main game siri Tomb Raider ni, tapi macam nak cuba main sebab, gameplaynya, aku tengok sangat menarik. Menurut dari info yang aku dapat, ianya dikatakan akan keluar pada 14 September ni, dan, selarasa dengan itu, pihak developer telah pun mengeluarkan launch trailer untuk Shadow of The Tomb Raider dan juga beberapa screenshot untuk kita tengok. Jom, kita layan video trailer ni di bawah:

Kalau dari trailer, memang, semua game, cerita nampak best, betul tak? Nak tak nak, kita masih lagi perlu untuk mencuba bermainnya sendiri. Di bawah, aku nak tunjuk sedikit beberapa screenshot untuk korang:

Fuh, kalau tengok dari graphic ni, memang mengancam habis, aku pun terkesima dan jugak tergamam tengok semua screenshot yang diberi nih. Buatkan aku rasa macam nak beli pon ada. Tapi, macam aku cakap tadi la, tengok trailer, memang best, nak tak nak, kita kena main jugak, baru kita tahu akan potensi game Shadow of The Tomb Raider ni. Korang rasa lah kan, patut ke aku cuba beli dan main game ni?

Shadow of The Tomb Raider akan dilancarkan untuk PlayStation 4, Xbox One, dan PC pada 14 September 2018.

Nak beli? Korang boleh tekan LINK ni:

Shadow of The Tomb Raider



Join the conversation

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.