Leak Besar Untuk Borderlands Baru!!



Leak Besar Untuk Borderlands Baru!!

racun-tech-trailer-borderlands-3

WHAT!? Korang nak tau tak sekarang dah ada leak pasal Borderlands 3!! Haa itu yang best tuu. Okay jangan risau, E-jam taknak membuang masa korang so let’s teruskan terus kepada leak tu okay gais?

So baru-baru ni ada leak keluar pasal Borderlands baru oleh Gearbox Software (nama official samada Borderlands 3 atau Borderlands Mask of Mayhem huhu). Gearbox Software baru-baru ni keluarkan teaser trailer terbaru game terbaru diorang ni dan apa yang ada cuma tunjuk character sahaja. Kalau nak tengok, ada dekat bawah sini.

Okay so, tu bukan leak sebenarnya tapi lebih kepada teaser sikit jer tapi ada jugak sebenarnya leak dan ni bukan daripada Gearbox Software tapi di website 4Chan. Dalam leak tu, katanya game ni akan set 5 tahun selepas event Borderlands 2 dan jugak bawak kembali beberapa character Borderlands 2 iaitu Tiny Tina yang dalam game ni mesti dah jadi dewasa dan Handsome Jack. Handsome Jack akan kembali jugak tau haa tapi dalam ni dia sebagai A.I je so apadehal hahaha tapi tak sure dia baik ke jahat.

Class Dalam Game Borderlands 3

Seterusnya class, class dalam ni macam biasa standard ada 4 so class yang ada adalah Siren, Soldier, Beastmaster dan Assassin. Kalau korang nak tau penjelasan pasal class yang ada dalam Borderlands ni, E-jam tolong haa nah video bawah ni. Dalam video ni akan menerangkan pasal class-class yang ada dalam Borderlands 3.

So, itu sahaja yang diketahui pasal Borderlands baru ni, yang selebihnya kita kena tunggu untuk Gearbox Software reveal secara official. Reveal seterusnya di PAX East nanti okay gais? Tak lama pun sebab PAX East tu start sekarang 28 March sampai 31 March. So, apa-apa update pasal game Borderlands E-jam akan segera bagitau korang okayyy.

Keep it cool and ciao~


Sumber: comicbook/wwg

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam



Join the conversation

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!