Legends Baru Dalam Apex Legends Leak!!



Alright guys! E-jam excited gila ni! Kenapa?? Sebab dah ada leak pasal Legends baru dalam Apex Legends dan bukan leak info je tau, sebab leak ni siap gambar dan ability Legends ni tauuu.

Okay first of all, E-jam pernah cerita pasal leak dalam Apex Legends akan datang kan sebelum ni? Dalam article tu, E-jam ada jugak cakap pasal character baru akan datang dan nama character tu adalah Octane, dan nama title dia adalah High Speed Daredevil. Legends ni lah yang tengah leak sekarang ni dan ability dia memang E-jam rasa berguna gila dalam game nanti.

E-jam tengok dia ni pun dah macam Scarecrow, salah satu enemy daripada cerita Batman hahaha. Okay, untuk ability pulak, passive ability dia adalah kalau dia tak kena tembak dalam beberapa saat, dia akan regen health. Ability pertama dia adalah Adrenaline Junkie yang dimana korang lari 30% lagi laju dalam masa 6 saat. Tapi ability ni pakai 10% daripada nyawa korang tau.

Untuk ultimate pulak, ultimate Octane adalah Launch Pad, di mana Launch Pad ni korang boleh deploy and lompat jauh sama macam balloon yang korang pakai sekitar map tu. Walaupun korang rasa macam tak berguna, tapi sebenarnya benda ni function sebab korang memang kena travel jauh and cepat dengan circle makin mengecil atau korang di kepung ke kan?

Well, kita tak boleh hyper sangat lah, sebab samaada  leak ni betul atau tidak kita tak tau. Pihak daripada Respawn tiada sebarang comment pasal leak yang terkeluar ni so khabar angin ni akan kekal jadi khabar angin sehingga ada sebarang response daripada diorang. Yang pasti, dataminer yang mendapat sedikit info pasal Legends baru akan datang memang confirm kewujudan Octane ni yang akan datang ke Apex Legends nanti. Okay lah, ciao guys~

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!