Gaming



Apa Nama Game Baru The Lord Of The Ring Ni?

racun-tech-the-lord-of-the-rings

The Lord Of The Rings ada game baru lah gais! Tapi game pasal apa dan macam mana? Sama macam Shadow of Mordor ke, atau macam game masa zaman PS2 dulu? Haa itu kita tak tau lah tapi ada yang boleh dikenalpasti.

Yang pastinya adalah game ni memfokuskan pada satu character yang kita kenal dan benci (maybe korang suka kot) iaitu Gollum! Nama game ni pun The Lord Of The Rings Gollum hahahaha. Game ni sedang dalam development atas hasil kerja Daedalic Entertainment. Buat masa ni tak pasti lagi macam mana gamenya tapi harap-harap cool ah.

Mungkin Tak Sama Macam Shadow Of Mordor

Untuk pengetahuan korang, game ni mungkin tak macam Shadow Of Mordor atau yang lain tapi game ni katanya kita akan pakai Gollum tu sendiri. So, kita tak tau lah kalau-kalau kita nanti makan ikan je ke atau apa ke tapi tapi developer Daedalic berkata game ni akan menunjukkan kisah Gollum sebelum dia bertukar menjadi apa yang kita tengok dekat movie LOTR tu.

Bukan tu je, dalam game tu, kita akan menentukan personaliti dia (iyaa dalam movie pun personaliti dia tak tentu sebab dia takleh bezakan dia baik atau jahat, Sméagol atau Gollum). Dalam game tu korang akan dengar dua suara yang akan mempengaruhi korang untuk buat keputusan mana satu nak buat so buat keputusan terbaik gais! Game ni dijangka keluar tahun 2021, so  sebab tu screenshot pun takda so tunggu okay gais. Keep it cool and ciao~


Sumber: Kotaku

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam



Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST