Announcement : Final shipping date is on Thursday, April 20th. Purchases made after will be shipped starting from April 26th to give way to Hari Raya break.

Main game AAA guna Chrome je?! Google dah buat Project Stream!

Mesti korang dah tahu game triple A atau AAA ni kan? Dalam level game ni, game AAA mungkin lebih kurang sama dan dari segi kualitinya memang tinggi. Tapi..

Sis dapat berita yang Google dan Ubisoft nak perkenalkan¬†Google’s Project Stream . Projek teknologi yang baru ini direka untuk menguji keupayaan permainan video Assassin’s Creed Odyssey ke komputer korang dengan hanya menggunakan Chrome. Wow!

Projek  ini akan diuji pada 5 Oktober 2018. Tapi, ia terhad hanya kepada mereka yang layak dan dipilih akan dapat main permainan ini secara percuma.Waktu juga telah ditetapkan.



Permainan video Odyssey di projek stream disediakan oleh syarikat-syarikat yang mana rakaman menunjukkan Alexios menjelajah Greece, terlibat dalam tempuran laut dan banyak lagi.

 

 




		
		
			

Leave a Comment

Scroll to Top