Racuntech Penang is currently close due to renovation until 1st September 2021. Dismiss
Adventure

Main game AAA guna Chrome je?! Google dah buat Project Stream!

Mesti korang dah tahu game triple A atau AAA ni kan? Dalam level game ni, game AAA mungkin lebih kurang sama dan dari segi kualitinya memang tinggi. Tapi..

Sis dapat berita yang Google dan Ubisoft nak perkenalkan¬†Google’s Project Stream . Projek teknologi yang baru ini direka untuk menguji keupayaan permainan video Assassin’s Creed Odyssey ke komputer korang dengan hanya menggunakan Chrome. Wow!

Projek  ini akan diuji pada 5 Oktober 2018. Tapi, ia terhad hanya kepada mereka yang layak dan dipilih akan dapat main permainan ini secara percuma.Waktu juga telah ditetapkan.



Permainan video Odyssey di projek stream disediakan oleh syarikat-syarikat yang mana rakaman menunjukkan Alexios menjelajah Greece, terlibat dalam tempuran laut dan banyak lagi.

 

 

Join the conversation

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.