AAA Games

Mana Raccoon Police Department Dalam PUBG Mobile?



Haa hai gais sekalian, so apa cerita gameplay dalam mode Zombie PUBG Mobile? Best tak best? Hahaha E-jam rasa best je tapi part dah makin sikit orang, makin kecik map, makin laju pulak zombie dia. Kalau E-jam boleh macam tu dah boleh masuk marathon dah dowh.

Apa-apa pun, alang-alang dah cakap pasal zombie mode ni, korang tau kan mode ni sebab apa adanya dalam PUBG Mobile? Sebab diorang buat collaboration dengan Resident Evil 2 Remake di mana Capcom release game survival horror tu pada tahun ni bulan Januari dulu. Sebab tu korang ada nampak Lickers dan Mr. X dalam map kan? Tapi sekarang ni kita takmoh cerita pasal zombie-zombie tu. Sekarang ni E-jam nak bagitau korang macam mana korang nak jumpa Raccoon Police Department dalam map tu.

Okay so first korang mesti lah land dulu hehe pastu korang kena tengok map yang E-jam bagi tu. Bangunan Raccoon Police Department (RPD) ni bukan stay satu tempat je tau, setiap map, dia akan spawn tempat lain. Buat masa ni antara 3 tempat yang ditanda ni je dikatakan ada bangunan tu so apa kata korang try lah dulu okay? Kalau takda tu, dia mungkin spawn kat tempat lain so hehe goodluck! E-jam pun penat cari huhu sebab asyik spawn mana-mana je haih XD.

Dalam bangunan tu pulak, korang akan jumpa banyak zombie, lagi-lagi zombie police lah dan akan jumpa G ataupun William Birkin dan kemungkinan akan jumpa Mr. X lah so habis lah korang tapi berbaloi apa. Sebab korang jumpa tempat iconic daripada game famous RE2 kot kalau E-jam jumpa E-jam pun happy gilos haa hahaha. Goodluck gais jangan kena makan dengan zombie ye ciao~

P/s: Chop! Korang nak gi mana? Takyah lah susah-susah, RacunTech kan ada. Call team Racuntech untuk bantu anda.



Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!