AAA Games



Baru-baru ni dah ada banyak teaser yang keluar dalam map Blackout ni yang menarik minat beberapa player yang sangat prihatin. Teaser ni tak melibatkan pokok musim luruh dan yacht “Hijacked” yang ada di tepi pantai.

Dengan adanya game baru Apex Legends, Blackout pun kena lah buat perubahan sikit so players pun suka nak main kan? beberapa hari lepas, player semakin ramai yang perasan yang ada mystery item muncul dekat map masa diorang tengah berkorban tu. Dalam satu community Blackout, ada beberapa player perasan yang item seperti lollipop decoration daripada lokasi Black Ops 2’s ‘Buried’ Zombie dan jam dinding daripada map multiplayer Black Ops 3 ‘Outlaw’.

Kedua-dua item tadi di setup ala-ala western. So adakah Treyarch akan mengubah satu map ni jadi western macam cowboy punya gaya? Atau maybe hanya satu part je dalam yang akan jadi wild west? Yang itu diorang saja tau dan kita boleh tunggu je lah. But of course, kalau dah ada teaser macam ni, mesti ada punya perubahan nanti.

Dalam account Twtitter Call Of Duty, diorang ada post satu video pendek dan ada tanda ‘X’ yang besar kat bahagian tenggara map tu. Mungkin situ tempat yang akan dapat perubahan pada map? Aiyaaa banyak persoalan ni bukan beshe-beshe ni. Bukan tu je, kalau korang tengok video tu, dekat hujung belah kiri atas ada pulak bulatan besar warna hitam so apakah benda tu? Hurm pening bro perah otak fikir semua ni tapi papehal tunggu okay bros!

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST