Battle Royale

Masa Depan Shroud Terjejas Cedera Dek Incident Scooter!?



Alamak gais! Shroud accident dowhhh. Tapi chill lu okay dengar dulu apa E-jam nak cerita ni haa karang korang salah maklumat ke apa haa tak pasal-pasal lain jadinya.

Okay so, untuk korang yang mungkin dah lama minat Shroud maybe dah tau, tapi untuk pengetahuan korang yang tak kenal siapa dia ni, Shroud adalah bekas pemain pro CS:GO dan sekarang merupakan full time streamer. Baru-baru ni kita digempar-gempurkan dengan berita Shroud terlibat dalam accident scooter yang dinaikinya. Dikatakan Shroud tertekan brake dengan kuat sangat sampai melambung jauh ke atas tar. Tapi katanya tangannya parah sampai kena buat surgery banyak-banyak? Betul ke??

Haa betul lah tu tapi jangan risau, sebab ni takkan menjejas masa depan dia kerana tangan yang parah tu bukannya tangan kanan iaitu tangan aiming tahap dewa dia tapi tangan kiri je yang parah sebenarnya. Masa terlambung tu, Shroud sempat menahan menggunakan tangan kiri semata-mata nak jaga tangan kanan dia tu. Well, of course lah dah aiming pun power mesti jaga kan hahah dia nak kene maintain aiming padu dia untuk main Apex Legends dan PUBG lagi mana taknya.

Buat masa ni Shroud nampak okay je tapi dia kena melalui beberapa surgery lah kalau doctor kata tangan dia tu terkena jangkitan kuman ke apa. Yang penting gambar Shroud buat thumbs up tu dah memadai dan menunjukkan dia okay sahaja dan masa depan gaming dia tak terjejas. So gais takyah drama sangat dia okay je tu hahaha. Dia sendiri cakap dia nak ikut gaya macam Ninja, nak stream dan main game sampai dia mati haaa. Okay lah ciao gais~

P/s: Chop! Korang nak gi mana? Takyah lah susah-susah, RacunTech kan ada. Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!