Melaka Esports Days Hari Kedua!

racun-tech-melaka-mobile-legends



Melaka Esports Days Hari Kedua!

racun-tech-melaka-mobile-legends-crowd

Hello there ladies and gentleman and welcome to 2nd day Melaka Esports! Yeah, so semalam E-jam dah cerita kan aktiviti semalam apa yang ada untuk Melaka Esports Days yang berlangsung selama dua hari di Mahkota Parade bermula daripada semalam. Ingat gais, main organizer event ni adalah Gramixx_Esports dan main sponsor adalah NCIG Malaysia. Tak lupa jugak kami Racun Tech juga sponsor event ni hehe.

racun-tech-melaka-mobile-legends-stage

Sekarang, E-jam nak cerita pulak ada aktiviti apa yang ada untuk harini. So, semalam adalah main event untuk tournament PUBGM dan dah habis lah sudah tournamentnya dan sekarang, untuk harini main event yang akan ada adalah tournament Mobile Legends. So sesiapa yang penggemar main game Mobile Legends ni boleh lah datang ke sini dan tengok atau join orang main.

racun-tech-melaka-esports

Kalau korang berminat nak tengok, korang boleh tengok live match atau suasana yang ada di Facebook page Gramixx_Esports . Jangan lupa jugak korang boleh datang ke booth kami iaitu booth RacunTech, kat sana masih ada booth VR kalau korang nak mencuba nasib dalam Beat Saber okay hehe.

racun-tech-melaka-esports-ncig

Yang pasti, game hangat-hangat akan dimainkan nanti adalah Mobile Legends dan sudah semestinya memang sengit punya perlawanan. E-jam tak sempat nak daftar, so tak dapat lah nak tunjuk power macam mana hahahaha. So, tunggu apa lagi gais? Itu sahaja keep it cool and ciao~

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam



Join the conversation

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.