AAA Games

Minggu Pertama RE2 Remake Jualan Cecah Lebih 3 Juta!!



gameplay daripada game Resident Evil 2 Remake

Yes bossku! Game yang tengah hangat giler giler sekarang ni iaitu Resident Evil 2 Remake dah capai jualan sehingga 3 juta unit game dalam minggu pertama sahaja bossku! 3 juta unit game ni dijual di platform-platform PS4, Xbox One dan PC satu dunia dalam masa seminggu ni.

Yelah, mana taknya game ni best kot. Graphic yang gempak, gameplay nice, and tambah pulak game Resident Evil 2 ni lak adalah antara favourite gamers lagi-lagi gamers yang merupakan diehard fans untuk game franchise Resident Evil ni.

zombie ditembak oleh Leon, chracter utama Resident Evil 2

overview daripada Capcom tentang minggu pertama jualan RE2

Gambar di atas merupakan overview yang dikeluarkan oleh Capcom pasal franchise Resident Evil dan Resident Evil 2 Remake punya sales ni. Dari situ kita dapat tau yang Capcom tengah aim untuk Resident Evil 2 ni mendapat jualan yang tinggi jugak seperti Resident Evil 7! Yeay! Go Resident Evil 2 Remake!

Kalau minggu pertama pun dah 3 juta lagi-lagi dalam masa beberapa bulan? Haa tunggu korang asyuk je ni and beli ramai-ramai okayyy. Bro pun harap game ni dapat juala yang tinggi jugak sebab overall game ni memang best dan sangat recommend untuk korang pun beli dan main gerenti takkan bosan. Tapi confirm korang pun akan menjerit macam bro jugak UwU.

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!