AAA Games

Momentum Twitch Daripada Sea Of Thieves Kene Potong By Apex Legends!



Seperti gambar di atas, korang boleh tengok antara yang popular tu, takda Sea of Thieves kan? Haa ni sebabnya adalah Apex Legends. Baru-baru ni Apex Legends kan dah makin viral dengan battle royale yang menarik sebab boleh pakai skill and memang memenuhi apa yang orang nak.

Sebab Apex Legends jugak lah momentum Sea of Thieves punya stream dekat Twitch dah makin menurun tau. Kalau korang tengok, paling first dalam list streaming adalah bukan Sea of Thieves, tapi Apex Legends jugak. Nampak tak popularnya Apex Legends sekarang macam mana? Hahaha sampai Shroud pun dah beralih ke Apex Legends sekarang.

 

Apa-apa pun jangan risau, Sea Of Thieves tak pupus pun, cuma gameplaynya dah hilang momentum streaming dekat Twitch itu sahaja yewps. Well, Apex Legends dah mendominasi battle royale dengan uniknya lagipun developers daripada studio Respawn, yang membuat Titanfall so memang ramai akan main lah huhu.

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!